Aflæsning af vandmåler

Når du skal aflæse din vandmåler, kan du gøre det på tre måder:

Læs måleren af og udfyld rubrikken “Deres aflæsning” på aflæsningskortet. Send derefter kortet via postvæsenet (husk porto) til Sorø Forsyning A/S

Indberet aflæsningen via servicetelefonen, tlf. 70 20 20 79, du skal bruge Kontrolnummer der står på aflæsningskortet.

Indberet aflæsningen via internettet ved at klikke på nedenstående knap. Du skal bruge, brugernavn og adgangskode, der står på aflæsningskortet.

Info om aflæsning af målere

Såfremt vi ikke har modtaget aflæsningen senest 10.01.2019, vil dit vandforbrug blive ansat skønsmæssigt og der pålægges gebyr på 250,00 kr.

Hvis du oplever fejl med log-in til indberetning af måleraflæsning, kan det skyldes, at browseren på din computer er en ældre version. Prøv at opdatere din browser til en nyere version eller prøv en anden browser.

Fjernaflæste vandmålere under Sorø Vandværk vil blive aflæst i uge 1, 2019.

Hvis vandforsyningen har udskiftet din vandmåler til fjernaflæst måler, vil du ikke modtage aflæsningskort.

Disse målere vil blive fjernaflæst rettidigt af vandforsyningen.

Fjernaflæste vandmålere under øvrige vandværker skal aflæses, som oplyst på Selvaflæsningskort.

Kunder, der modtager vand fra Ruds Vedby Vandværk, Frederiksberg Vandværk, Vedde Vandværk, Stenlille Vandværk, Fjenneslev Vandværk og Nyrup Vandværk, modtager ikke aflæsningskort fra Sorø Forsyning, da disse vandværker leverer måleraflæsninger til Sorø Forsyning.

Sorø Forsyning har indgået et samarbejde med Dianalund Vandværk, hvilket betyder, at der ikke kommer aflæsningskort fra Dianalund Vandværk. Aflæsningskort vil blive tilsendt fra Sorø Forsyning, som leverer måleraflæsningerne til Dianalund Vandværk.

Gå hertil for at se betjeningsvejledning til fjernaflæste målere.

Skip to content