Til borgerne i Bjernede

Kære alle sammen

I har nok ikke kunnet undgå at bemærke, at kloakprojektet nu er i fuld gang.

Entreprenøren har lagt trykledning i Brandsmarkvej og på en del af strækningen op ad stikvejen mod nr. 21.

Der går sandsynligvis en rum tid, inden de fortsætter på trykledningsarbejderne, idet vi i disse corona-tider ikke har kunnet gennemføre et nødvendigt møde med vores leverandør af pumpestationer.

Det største af regnvandsbassinerne, bag ved forsamlingshuset er næsten færdig udgravet. Der har været en masse transport af overskudsjord, og dette arbejde har støvet rigtig meget.

Vi er ikke herre over vejr og vind, og entreprenøren har været rigtig glade for, at det har været tørvejr, når nu de skulle lave jordarbejde, men desværre har vindforholdene bevirket, at en stor del af støvet er endt inde hos Bjernedevej nr. 10. Det har været ret ubehageligt for beboerne, og vi er selvfølgelig kede af situationen.

Vi har i dag haft et konstruktivt og behageligt møde med Laila og aftalt, at vi (entreprenøren) vil afhjælpe de største gener.

I skal være opmærksomme på, at Bjernedevej spærres for gennemkørsel i næste uge. Afspærringen vil være aktiv fra 7-17. Entreprenøren vil forsøge at sørge for, at beboerne kan passere med forsigtighed, men det kan ikke garanteres. Det kommer an på udgravningen. Ellers er I nødsaget til at køre en anden vej – det er desværre en af præmisserne i projektperioden.

Husk at køre langsomt og forsigtigt i nærheden af entreprenørens arbejdsområde.

Afspærringen bliver  påbegyndt ved forsamlingshuset og rykkes løbende frem mod Brandsmarkvej, som arbejdet skrider frem.

Jeg ønsker alle en god st. bededagsferie

Husk at minde jeres naboer og andre om at melde tilbage med mailadresse, så de også kan modtage informationer.

Med venlig hilsen

René Hansen

Projektleder

Ingeniør m. IDA

Hovedgaden 60, 4295 Stenlille

Hovednr.: 57 87 08 00

Direktenr.: 57 87 08 80

Mobil nr.: 51 32 07 72

reh@soroeforsyning.dk

www.soroeforsyning.dk

P Tænk på miljøet, før du udskriver denne mail

Skip to content